Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

 Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή ο δεύτερος κύκλος των διαδικτυακών εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας.

 Όπως μας ζητήσατε, προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησής των εισαγωγικών μαθημάτων σε επανάληψη, με ταυτόχρονη ζωντανή επικοινωνία μέσω chat. Αν λοιπόν κάνατε εγγραφή στα μαθήματά μας πρόσφατα ή έχετε χάσει πολλά μαθήματα και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε τον δεύτερο κύκλο, τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1/3 και θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 19:30. 

Όσοι συμμετείχατε στα διαδικτυακά μαθήματα της προηγούμενης περιόδου, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό email από την πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης. Αν επιθυμείτε να τα παρακολουθήσετε για πρώτη φορά, θα πρέπει να   κάνετε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.

 https://my.demio.com/ref/2DPWe57jZ8hvi6zM  

 Τα διαδικτυακά μαθήματα της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας προσφέρονται δωρεάν, όπως και οι   περισσότερες εκδηλώσεις μας. Η πνευματικότητα είναι κάτι που υπάρχει μέσα σε κάθε   άνθρωπο  και η πνευματική εξέλιξη είναι δικαίωμά του, δεν μπορεί να αγοραστεί ή να μπορευτεί.

Σύλλογος Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας 

  
Επισκεφθείτε το επίσημο κανάλι της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας στο YouTube

Shri Mataji Nirmala Devi

Οι πνευματικές της ικανότητες εκδηλώθηκαν ...

Τι είναι ο διαλογισμός;

Μερικοί θεωρούν ότι ο διαλογισμός είνα ..

Τα ενεργειακά κέντρα

Μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ένα δίκτυο..

Η Κουνταλίνη

Βρίσκεται στο ιερό οστό, στη βάση της σπονδυλικής

Μουσική και διαλογισμός

Η μουσική μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει

Δοκιμάστε το τώρα !

Η διαδικασία είναι πολύ απλή

  

Σημαντικές πληροφορίες

Γιόγκα σημαίνει:

Η πραγματική έννοια της Γιόγκα είναι η ένωση του πνεύματός μας με τη θεϊκή δύναμη.
  Δεν είναι μόνο η άσκηση

Δωρεάν μαθήματα:

  Τα μαθήματα είναι δωρεάν καθώς , όπως αναφέρει η Σρι Μάτατζι, η ιδρύτρια της Σαχάτζα Γιόγκα:

"Η πνευματικότητα δεν είναι κάτι που μπορεί να αγοραστεί ή να εμπορευτεί, είναι κάτι που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο και είναι δικαίωμά του να την κατακτήσει".

Ο διαλογισμός:

Ο διαλογισμός  Sahaja είναι μοναδικός. Δεν είναι άσκηση. Είναι εύκολο να μάθει και λειτουργεί γρήγορα. 5-10 λεπτά την ημέρα διαλογισμού Sahaja Yoga φέρνει αποτελέσματα.